Onderneem actie!

Een (financieel) verlies bij een website hack, melding moeten doen van datalekken, gestolen gegevens van klanten of een misvormde website geïnfecteerd met malware. Dit zijn enkele voorbeelden die u kunt voorkomen door vandaag nog een CyberScan uit te laten voeren voor slechts €399,-. Wacht niet langer en plaats uw bestelling hieronder middels het bestelformulier. Zodra u het formulier heeft ingevuld nemen wij contact met u op en plannen we samen de CyberScan in.

Ons scherpe tarief hanteren wij voor alle soorten websites, webwinkels en servers. Binnen onze klantenkring bevinden zich klanten met een kleine website waarbij onbewust de mailserver wagenwijd openstond en er massaal spam verzonden werd tot aan webwinkels waarbij klantgegevens op een relatief makkelijke manier gestolen konden worden.

Wat hebben deze klanten gemeen? CyberStrijder was er op tijd bij en heeft kunnen voorkomen dat er schade is ontstaan! Durft u de uitdaging aan?

Plaats uw bestelling

Wij gaan graag voor u aan de slag! Vul hieronder de gevraagde gegevens in en wij nemen contact met u op om de CyberScan in te plannen en alle vragen die u nog mocht hebben te beantwoorden.

  Uw naam:

  Uw e-mail adres:

  Bedrijf:

  Website:

  Telefoon:

  Met het invullen van dit formulier gaat u er mee akkoord dat wij contact met u opnemen. Alle details en mogelijke vragen van uw kant worden uitgebreid met u besproken tijdens het telefonische intakegesprek. Wij hebben er zin in, u ook?

  Geheimhouding van de gevonden resultaten

  Bij iedere CyberScan die wij hebben uitgevoerd hebben wij beveiligingsrisico’s en andere punten van aandacht gevonden. De kans dat wij bij uw website ook de nodige punten van aandacht en beveiligingsrisico’s vinden is vrijwel zeker. Uiteraard gaan wij hier zeer zorgvuldig mee om.

  Op het moment dat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een e-mail met hierin het plan van aanpak. Binnen het kader van de privacy en geheimhouding hebben wij een Non-Disclosure Agreement (NDA) opgesteld en hierin wordt er gewaarborgd dat wij op geen enkele manier de resultaten mogen delen met anderen.

  Actie: GRATIS herhaalscan in maart 2020

  Gratis herhaalscan na 30 dagen om te monitoren of de gevonden beveiligingslekken ook daadwerkelijk zijn opgelost.

  Indien u er voor kiest om de beveiligingslekken en andere issues en bevindingen in-house of door uw ICT’er of webbouwer te laten oplossen wilt u natuurlijk wel weten of dit goed is gedaan. Tijdelijk ontvangt u na uw bestelling een unieke code om een herhaalscan t.w.v. €99,- in te plannen. De gratis herhaalscan actie is geldig tot en met 31 Mei 2020 en is persoonsgebonden. De code is niet inwisselbaar voor geld.

  Enkele Referenties

  Hieronder treft u enkele organisaties en bedrijven aan waar wij in de afgelopen jaren werkzaamheden voor hebben mogen verrichten.