CyberStrijder, wie zijn jullie?

Het team van CyberStrijder bestaat uit 7 personen welke in wisselende formatie werkzaamheden verrichten. Raymond en David vormen de frontlinie en de andere personen zijn variabel inzetbaar. 

Mijn naam is Raymond Sabee (36), oprichter van CyberStrijder en ben verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden, klantencontact en management. Afhankelijk van de opdracht worden de juiste personen binnen ons team naar voren geschoven aangezien een ieder zijn eigen specialisme heeft. Wij worden met grote regelmaat ingehuurd (red-teaming) voor projecten die buiten de reguliere scope van een website scan vallen en dan is het ideaal om via deze wisselende formule te werken. Voor de klant is er altijd een vast aanspreekpunt waarbij u met alle vragen, opmerkingen of afspraken terecht kunt.

Sinds mijn 16e houd ik mij bezig met whitehat oftewel ethisch hacken. Op 17-jarige leeftijd is er in het lesmateriaal van alle ROC (ICT) scholen in Nederland een artikel over de installatie en configuratie van een LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) omgeving opgenomen waar ik de trotse auteur van ben.

Op 18-jarige leeftijd ben ik mijn eerste onderneming gestart en dit is uiteindelijk uitgegroeid tot CyberStrijder. Het doel is het helpen van mijn klanten met de digitale beveiliging van hun organisatie. CyberStrijder zou uiteraard niet kunnen bestaan zonder het team van freelancers welke uitblinken en experts zijn in hun vakgebied.

Mijn naam is David van Gaalen (25) en ben sinds kort betrokken bij CyberStrijder. Mijn specialismen kunnen hoofdzakelijk gelinkt worden aan e-commerce, digital marketing en customer development. Ik streef ernaar om mijn kennis en kunde binnen deze vakgebieden te verweven met de kernactiviteit van CyberStrijder: het veiliger maken van uw website!

Op mijn 17e ben ik gestart met mijn eerste webshop en heb sindsdien meerdere webshops en websites opgezet. Gedurende die periode ben ik in aanraking gekomen met cybersecurity, wat mij ontzettend aansprak. Zeker met oog op de toekomst is het van essentieel belang om uw website te beveiligen tegen hackers. Cybersecurity is een interessant en dynamisch vakgebied en het geeft mij veel voldoening om – via CyberStrijder – uw website of webshop qua online beveiliging waterdicht te maken!

Enkele Referenties

Hieronder treft u enkele organisaties en bedrijven aan waar wij in de afgelopen jaren werkzaamheden voor hebben mogen verrichten.

OVERTUIGD?