CyberStrijder, wie zijn jullie?

Het team van CyberStrijder bestaat uit 7 personen welke in wisselende formatie werkzaamheden verrichten. 

Mijn naam is Raymond Sabee (36), oprichter van CyberStrijder en ben verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden, klantencontact en management. Afhankelijk van de opdracht worden de juiste personen binnen ons team naar voren geschoven aangezien een ieder zijn eigen specialisme heeft. Wij worden met grote regelmaat ingehuurd (red-teaming) voor projecten die buiten de reguliere scope van een website scan vallen en dan is het ideaal om via deze wisselende formule te werken. Voor de klant is er altijd een vast aanspreekpunt waarbij u met alle vragen, opmerkingen of afspraken terecht kunt.

 

Sinds mijn 16e houd ik mij bezig met whitehat oftewel ethisch hacken. Op 17-jarige leeftijd is er in het lesmateriaal van alle ROC (ICT) scholen in Nederland een artikel over de installatie en configuratie van een LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) omgeving opgenomen waar ik de trotse auteur van ben. Op 18-jarige leeftijd ben ik mijn eerste onderneming gestart en dit is uiteindelijk uitgegroeid tot CyberStrijder. Het doel is het helpen van mijn klanten met de digitale beveiliging van hun organisatie. CyberStrijder zou uiteraard niet kunnen bestaan zonder het team van freelancers welke uitblinken en experts zijn in hun vakgebied.

Enkele Referenties

Hieronder treft u enkele organisaties en bedrijven aan waar wij in de afgelopen jaren werkzaamheden voor hebben mogen verrichten.

OVERTUIGD?