Uw bestelling plaatsen

Het voorkomen door middel van onze scan van o.a. reputatieschade en financieel verlies bij een website hack, datalekken, gestolen gegevens of een misvormde website geïnfecteerd met malware / ransomware is u toch zeker wel €149,- waard? Wacht niet langer en plaats uw bestelling hieronder. Zodra u het formulier heeft ingevuld nemen wij contact met u op en plannen we samen de websitescan in.

Ons scherpe tarief hanteren wij voor alle soorten websites, webwinkels en servers. Wij hebben klanten met een kleine website waarbij onbewust de mailserver wagenwijd openstond en er massaal spam verzonden werd tot aan webwinkels waarbij klantgegevens op een relatief makkelijke manier gestolen konden worden.

Wat hebben deze klanten gemeen? CyberStrijder was er op tijd bij en heeft kunnen voorkomen dat er schade is ontstaan! Durft u de uitdaging aan?

Geheimhouding van de gevonden resultaten

Bij iedere scan die wij hebben uitgevoerd hebben wij beveiligingsrisico’s en andere punten van aandacht gevonden. De kans dat wij bij uw website ook de nodige punten van aandacht en beveiligingsrisico’s vinden is vrijwel zeker. Uiteraard gaan wij hier zeer zorgvuldig mee om en leggen wij dit graag uit.

Op het moment dat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een e-mail met hierin het plan van aanpak. Binnen het kader van de privacy en geheimhouding hebben wij een Non-Disclosure Agreement (NDA) opgesteld en hierin wordt er gewaarborgd dat wij op geen enkele manier de resultaten mogen delen met anderen.

Plaats uw bestelling

Plaats bestelling

Met het invullen van dit formulier gaat u er mee akkoord dat wij contact met u opnemen. Alle details en mogelijke vragen van uw kant worden uitgebreid met u besproken tijdens het telefonische intakegesprek. Wij hebben er zin in, u ook?

Actie: GRATIS herhaalscan in Oktober

Gratis herhaalscan na 30 dagen om te monitoren of de gevonden beveiligingslekken ook daadwerkelijk zijn opgelost.

Indien u er voor kiest om de beveiligingslekken en andere issues en bevindingen in-house of door uw ICT’er of webbouwer te laten oplossen wilt u natuurlijk wel weten of dit goed is gedaan. Tijdelijk ontvangt u na uw bestelling een unieke code om een herhaalscan t.w.v. €99,- in te plannen. De gratis herhaalscan actie is geldig tot en met 31 oktober en is persoonsgebonden. De code is niet inwisselbaar voor geld.

Enkele Referenties

Hieronder treft u enkele organisaties en bedrijven aan waar wij in de afgelopen jaren werkzaamheden voor hebben mogen verrichten.