Wat kan CyberStrijder voor u betekenen?

Wij scannen en controleren uw website of webwinkel op duizenden beveiligingslekken en privacy issues. Wij controleren of uw website veilig is. 

Nadat de CyberScan zijn werk heeft gedaan volgt er een handmatige controleslag en brengen wij de gevonden punten in kaart. Het is niet nodig om technische kennis te hebben aangezien wij ook een management rapport opmaken waar enkel de risico’s in begrijpelijke taal in staan. Uiteraard is er ook een technisch rapport dat u ontvangt zodat uzelf, uw hostingpartij, de ICT functionaris of serverbeheerder hier mee aan de slag kan.

Mocht u de gevonden kwetsbaarheden niet zelf kunnen (laten) oplossen dan kunnen wij u hierin van dienst zijn en het voor u oplossen.

Is de CyberScan geschikt voor uw website of webwinkel?

Ons klantenbestand is zeer divers; van kleine websites, kleine en grote webwinkels tot aan overheidsinstellingen, feitelijk een ieder die graag zeker wil weten dat het goed zit met de beveiliging van de website en er niet aan moet denken dat een klantenbestand, e-mail berichten of persoonsgegevens worden gestolen of misbruikt.

Zeker nu de Autoriteit Persoonsgegevens de meldingsplicht hanteert bij een datalek is het voor iedere website of webwinkel goed om de beveiliging eens tegen het licht te houden. Met onze scherpe prijs van slechts €399,- is het ook betaalbaar voor de MKB-sector en kleinere webwinkels!

In enkele stappen naar een veilige website

Het gehele proces van het plaatsen van de bestelling tot de oplevering is samen te vatten in enkele stappen.

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld op de bestelpagina nemen wij contact met u op. Telefonisch bespreken we de planning van de CyberScan en bespreken we eventuele onduidelijkheden of vragen vanuit uw kant.  Vervolgens zal de CyberScan plaatsvinden op de afgesproken datum (normaliter is dit vaak al de volgende dag) en maken wij het rapport voor u op en bespreken we de inhoud hiervan. Afhankelijk van de gevonden resultaten is het aan u om deze door ons of door een andere partij (bijvoorbeeld uw ICT afdeling, webmaster, etc.) te laten verhelpen.

Tijdelijk ontvangt u een unieke code na uw bestelling dat recht geeft op een gratis herhaalscan na 30 dagen. Op deze manier kunt u zien of de gevonden beveiligingslekken en issues daadwerkelijk goed verholpen zijn!

Waar controleren wij op?

Wij controleren op alle bekende beveiligingslekken welke van toepassing zijn op uw website of webwinkel middels de CVE. CVE staat voor Common Vulnerabilities and Exposures en is een internationale database waar alle bekende beveiligingslekken worden verzameld en gepubliceerd. Dagelijks komen er nieuwe beveiligingslekken uit en wij synchroniseren dan ook iedere 24 uur met deze database.

Buiten de CVE om, voldoen wij aan de OWASP standaarden. Het Open Web Application Security Project is een open source-project rond computerbeveiliging. Individuen, scholen en bedrijven delen via dit platform informatie en technieken en stellen jaarlijks een top 10 samen van aandachtspunten. Uiteraard scannen wij uw website of webwinkel op al deze punten van aandacht!

0
Aantal beveiligingslekken in onze database
OVERTUIGD?