Portfolio

De onderstaande bedrijven, organisaties en stichtingen hebben wij voorzien van belangrijke informatie omtrent de beveiliging van hun website. Bij vrijwel alle bedrijven hebben wij een mooie bugbounty ontvangen als dank voor het melden van het beveiligingslek.

Een bugbounty is een bedankje dat kan variëren van een boekenbon, t-shirt (zoals het t-shirt van de Rijksoverheid welke wij hebben ontvangen voor het hacken van www.overheid.nl) tot aan geldbedragen oplopend tot €7500 (deze klant staat hier wegens privacy redenen niet vermeld). In verband met geheimhoudingsverklaringen kunnen wij lang niet al onze klanten en/of bedrijven die wij hebben getipt hieronder tonen.

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de websites en webwinkels (ernstige) beveiligingsrisico's bevatten. Hoe is het met uw website gesteld?

Staat de beveiliging van uw website, webwinkel en/of server nog in de kinderschoenen of bent u er zeker van dat dit goed op orde is? Laat ons dit ontkrachten of bevestigen met de CyberScan van CyberStrijders en voorkom dat u het doelwit wordt van hackers!

U bent als ondernemer verplicht om correct om te gaan met (persoons-)gegevens. Een regelmatige audit of controle op uw website is hierbij essentieel. U weet ongetwijfeld dat datalekken verplicht gemeld moeten worden en wat voor reputatieschade dit met zich meebrengt. 

U bent zich er misschien niet van bewust, maar ook uw website of webwinkel is een potentieel slachtoffer van een (geautomatiseerde) hackaanval. Een gehackte website heeft grotere consequenties dan u zich op dit moment wellicht realiseert. We proberen u geen angst in te boezemen maar slechts een realistische blik te geven op de hedendaagse ontwikkelingen, mogelijkheden en oplossingen.

Waarom zou ik een CyberScan laten uitvoeren?

Als u serieus met uw business bezig bent dan hecht u waarde aan uw bezoekers, relaties en klanten. Het uit laten voeren van een CyberScan geeft u een goed beeld in de mogelijke kwetsbaarheden, verbeteringen en bescherming van uw website, webwinkel en indien van toepassing uw klantgegevens.

0
.
Aantal beveiligingslekken in onze database

Duizenden beveiligingslekken worden getoetst op uw website en worden verwerkt in een helder rapport. Dit betreft gesimuleerde en door ons gecontroleerde aanvallen; van het proberen te stelen van gevoelige data en informatie tot aan het hacken van de zakelijke mailboxen aan toe en alles hier tussenin.

Scan uw website GRATIS op beveiligingslekken!

Vul hieronder het adres van uw website in en druk op "START". U ziet direct welke mogelijke beveiligingslekken uw website bevat. De scanner controleert op slechts 10 van de duizenden issues in de database. U treft per gevonden onderdeel een uitleg en de status van uw website aan.


Waar wordt op gecontroleerd?

Er wordt een CyberScan uitgevoerd waarbij er grotendeels geautomatiseerd op duizenden beveiligingslekken wordt gecontroleerd. Deze beveiligingslekken worden wereldwijd verzameld in verschillende databases en een van deze databases waar wij gebruik van maken is de CVE en dit staat voor Common Vulnerabilities and Exposures.

 

Dagelijks worden er nieuwe beveiligingslekken gevonden en de applicaties die de scan uitvoeren synchroniseren dan ook iedere 24 uur met deze databases zodat de meest recente beveiligingslekken worden meegenomen in de CyberScan.

Wat zijn de kosten?

Een complete CyberScan van uw website, webwinkel en/of server kost slechts €399,-. U kunt uw bestelling via deze pagina plaatsen en zodra wij de opdracht binnen hebben nemen wij telefonisch contact met u op en plannen we de scan in. Er zal uiteraard ook een NDA worden getekend om te waarborgen dat wij de resultaten geheim houden.

 

Dankzij de lage prijs is onze dienstverlening toegankelijk voor iedere ondernemer, groot of klein. Ons klantenbestand is daardoor ook zeer divers; van kleine bedrijven, start-ups, tot aan kleine en (zeer) grote webwinkels. Een van de meest recente klanten is een overheidsinstelling (waar ik helaas de naam niet van mag noemen).

Op dit moment ontvangt u na 30 dagen een GRATIS herhaalscan t.w.v. €99,-. Op deze manier kunt u exact zien of de beveiligingslekken en/of andere gevonden issues zijn verholpen.

Wie zijn de CyberStrijders?

Mijn naam is Ray Sabee (36), oprichter van CyberStrijder. Sinds mijn 16e houd ik mij bezig met whitehat oftewel ethisch hacken. Op 17-jarige leeftijd is er in het lesmateriaal van alle ROC (ICT) scholen in Nederland een artikel over de installatie en configuratie van een LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) omgeving opgenomen waar ik de auteur van ben.

 

Op 18-jarige leeftijd ben ik mijn eerste onderneming gestart en dit is uiteindelijk uitgegroeid tot CyberStrijder. Het doel is het helpen van mijn klanten met de digitale beveiliging van hun organisatie. CyberStrijder zou uiteraard niet kunnen bestaan zonder het team van freelancers welke uitblinken en experts zijn in hun vakgebied.

OVERTUIGD?