Uit onderzoek blijkt dat 70% van de websites, webwinkels en/of servers (ernstige) beveiligingsrisico's bevatten. Hoe is het met uw website gesteld?

U bent als ondernemer verplicht om correct om te gaan met (persoons-)gegevens. Een regelmatige audit of controle op uw website is hierbij essentieel. U weet ongetwijfeld dat datalekken verplicht gemeld moeten worden en wat voor reputatieschade dit met zich meebrengt. Laat mij en mijn team van specialisten uw website of webwinkel scannen en voorkom dat u het doelwit wordt van hackers!

U bent zich er misschien niet van bewust, maar ook uw website of webwinkel is een potentieel slachtoffer van een (geautomatiseerde) hackaanval. Een gehackte website heeft grotere consequenties dan u zich op dit moment wellicht realiseert. We proberen u geen angst in te boezemen maar slechts een realistische blik te geven op de hedendaagse ontwikkelingen, mogelijkheden en oplossingen.

Wist u dat wij in ruim 70% van de websites en webwinkels die wij hebben mogen scannen, (ernstige) beveiligingslekken hebben gevonden die geëxploiteerd konden worden door hackers? Laat het niet zover komen en onderneem vandaag nog actie!

Scan uw website GRATIS op beveiligingslekken!

Vul hieronder het adres van uw website in en druk op "START". U ziet direct welke mogelijke beveiligingslekken uw website bevat. De scanner controleert op slechts 10 van de duizenden issues in de database. U treft per gevonden onderdeel een uitleg en de status van uw website aan.


Enkele Referenties

Hieronder treft u enkele organisaties en bedrijven aan waar wij in de afgelopen jaren werkzaamheden voor hebben mogen verrichten.

OVERTUIGD?